Måndag

2008-12-29, 20:05:37 / Kategori: Allmänt
Hej!
Måndag idag... Var på stan med mamma på förmiddagen men hittade inget :) men det kan vara skönt att bara titta också :)
Sen nu på eftermiddag/kvällen har jag inte gjort så mkt , kikat lite tv åde :)
Har också prövat mina serveringskläder till nyårsafton , och det passade perfekt :) så det var ganska skönt , sen så ska evve också få göra en perfekt svans åt mig , haha :)

Ja detta det var ju ett roligt inlägg , haha. Men nu ska jag snart åka till fammo , så från mig lär ni inte höra nånting av på en vecka , fast nått inlägg lär det ju komma :) PÖSS


Tråk söndag

2008-12-28, 14:45:20 / Kategori: Allmänt
Hejhej!
Idag har jag varit duktig , hehe :) gick till kyrkan idag själv , så där satt jag haha på en egen bänk. Fast det gick typ skitfort och det var jätte lite folk också ..
Och nu har jag bara 2 gånger kvar , sen har jag gått alla 10 gånger , SKÖNT !!
Och sen åker vi ju på läger , och jag missar januari cupen :S , men så äre ...
Ikväll blir det att umgås med evve :) vet inte riktigt vad vi ska hitta på , men nått gör vi väl alltid :)
Och imorgon eller i övermorgon så blir det troligtvis att umgås med ida och kankse nån till :) det var ju rätt så länge sen ...så det ska bli trevlans :) hihi.

Det var allt för mig idag , kanske uppdaterar senare , om jag is :) PÖSS


Hemma igen

2008-12-27, 20:49:18 / Kategori: Allmänt
Men hallå!
Tänkte passa på att skriva ett litet inlägg nu när man är hemma igen :)
Måste jag ens säga hur mycket folk det har varit på stan? Hoja , men fredag var fan värst. Men jag och Sara har också trängts och rufflats tbk :) haha jag blir så sur på folk på stan!
Detta har jag iaf shoppat:
en grå collegetröja från Cubus
En blå kofta från BIKBOK
ett par svarta tygskor från hm
en bh från hm
en t-shirt med disney tryck från hm
en vanlig vit t-shirt från hm
en svart "slimmad" kjol från jc
det var nog allt!
Nu ska jag ta och ringa Sara för jag tror jag glömde min BIKBOK kasse i bilen.
PÖSS


FRIIDAAY

2008-12-26, 08:10:34 / Kategori: Allmänt
Men godmorgon bloggen!
Här får ni ett ganska så tidigt inlägg från lilla mig , anledningen att jag är uppe så här tidigt är ju för att vi åker ju till Luleå idag :) Vi ska börja åka om cirka en timme , och jag har redan hunnit vara och duscha åde :) hihi , affärna öppnar ju först vid tolv tiden , så vi behövde ju inte åka såå jätte tidigt som man brukar göra annars.
Men tänkte att jag skulle blogga lite nu för det blir väl inte att blogga i luleå. Just nu är jag värsta bloggnötaren , men så är det alltid för mig , när jag har just har gjort en blogg så sitter jag och skriver varje dag , men sen så tröttnar man som fan på det och slutar skriva helt , men jag får väl hoppas att det inte gör det för , jag jag tycker det är skitkul att skriva :)
Men som jag sa i mitt första inlägg att senare när jag har tröttnat på bloggen så lär jag ju bara skriva när det kommer upp tankar och funderingar i skallen :) hehe .
I Luleå vet jag inte riktigt vad jag ska shoppa och vad jag hittar , men här är en liten inlöpslista som jag ska försöka gå efter ;)
Nått snyggt till nyår
Ett par snygga högklackade skor
Ett par svarta tygskor
Nån vit överdel som jag ska ha när jag ska servera
Underkläder
ja det var nog det som jag ska kika mest , men sen lär det ju alltid dyka in nå annat smått och gott i kassarna :)
Men nu ska jag inte sitta här och nöta nå mer .. Vi hörs ! :)
PÖSS



Juldagen

2008-12-25, 14:07:02 / Kategori: Allmänt
Hellu!
Just nu siiter jag här hos pappi , har öpnnat mina julklappar :)
Adidas jogging dress
Walkman mp3 spelare
mysdress från cubus
pengar
hårtork
presentkort
skoterhandskar
öronhängen
och twintip , eller ja dom har jag ju fått för några veckor sen men det var ju iaf en julklapp :D
Ja nu är då julen över kan man då säga , jag är då så nöjd men julen och julklapparna , jag älskar min familj och hade aldrig kunnat byta ut dom mot nån annan <3

Imorgon åker jag till luleå och shoppar på mellandagsresan.
PÖSS


Julen nästan över

2008-12-24, 21:14:46 / Kategori: Allmänt
Tjabba!
Ja då är julen nästan över , fast för mig är det julafton imorgon också :) då ska jag öppna mina paket med pappa och dom :)
Här är iaf dom julklapparna jag fått idag :
massa presentkort
pengar
smycken
nominationbelock
hårspray
godis
en mobil ( jag ska få välja själv)
slalomstavar
en svart spargris med en döskalle på

ja det var nog allt tror jag , jag är supernöjd med mina klappar , fått jätte mycket av det jag önskat mig :)
sen är det spännande och se vad jag får imorgon.
Nej men nu ska vi och hälsa på nån.
PÖSSPÖSS



Julafton

2008-12-24, 12:38:16 / Kategori: Allmänt
God jul allesammans!
Julafton idag , inte för att det känns som det. Men nu måste jag banka in i skallen att det är det!!
Igår blev det inge dundret för dom hade tydligen inte öppet på kvällen nu när det är lov åde , så Sara kom hit och vi satt och kika bingolotto , HAHA. Men äre uppesittarkväll så äre , men vi hade tyvär ingen lott , så det var ju lite små tråkigt.
Och Sara ska med till Luleå :D och kul ska vi ha :)

Men nu ska jag hoppa i duschen sen måste jag fara och dela ut lite paket :)
EN STOR JUL PÖSS FRÅN MIG TILL DIG !

 underbara häst :,)

bara en dag kvar nu

2008-12-23, 13:20:19 / Kategori: Allmänt
Godmorgon eller god eftermiddag kanske jag ska säga?
Men för mig är det iaf godmorgon :)

Ja bara en dag kvar nu , och inte har man nån vidare julkänsla inte , fast jag säger väl som alla andra , det är inte lika roligt med jul längre som det var när man var  liten. Men det är ju ändå alltid mysigt att äta gott med familjen och öppna paket.
Igår var ju mina kusiner här , och jag fick 300 kr presentkor på gina tricot , det passade ju perfekt , eftersom vi troligtvis åker till luleå den 26 och shoppar lite :) och kanske Sara också följer med , det vore ju kul :)
Ja annars igår satt jag väl hos min syrra ganska så sent efter tolvslaget. Och när jag kom hem så gick jag direkt och dejtade kudden.

Idag så skulle jag vara med Evelina , men måste nog vara med henne nu på dan , för Carro ringde för en stund sen och frågade om vi skulle på dundret som vi hade bestämt , och det hade jag ju helt glömt bort :) så ikväll blir det dundret för hela slanten.

Nu ska jag gå och göra nån nytta , PÖSS




Måndag

2008-12-22, 16:39:51 / Kategori: Allmänt
Tjena !
Vaknade vid elva idag och hoppade snabbt i duschen sen bar det av till staden med mamma och Natta , köpte de sista julklapparna , så nu är jag helt klar :) skönt!
Efter stan blev det och kika hockey , och det var riktigt spännade , 8-8 blev iaf slut resultatet , och det kan man ju inte klaga på :)
Snart kommer mina kusiner hit , vi ska äta middag och ha lite julklapps utdelning eftersom dom inte ska fira jul hära i år utan hemma i luleå :)
Om två dagar kommer tomten , har ni varit snäll i år? ;)

Nåväl , det var en kort sammanfattning om min dag , PÖSS


Söndag

2008-12-21, 21:57:28 / Kategori: Allmänt
Ahola!
Söndag idag , och för ovanlighetens skull äre ingen depp dag idag och sura miner för man vet ju att det inte är någon skola imorgon , skönt säger jag då bara :)
Satt klockan på halv tio idag för jag skulle ju till kyrkan , jo såklart va, när klockan ringde stängde jag mina bruna igen och sen sussade jag fram till klockan tolv. Då jag skickade sms åt evve och frågade om vi skulle fara och kika handboll som vi hade bestämt , hon skickade ett sms tillbaka att det kan vi väl göra :) och sega jag klev upp i min egen takt och satt framför tv en stund , sen kom jag på jajust ja jag kanske måste gå och duscha occh börja fixa mig , för jag skulle börja gå till bussen typ 20 i , och när jag står och plattar håret och har tre minuter på mig tills jag ska gå får jag ett sms åt evve vi är i centrum nu , då var klockan 37 i och det stod att den skulle vara vid centrum 41 , så jag börja springa som fan till busshållplatsen , för jag har ganska långt dit , och jag lovar jag missade den precis , FAN vad sur jag var på den jävla kärringen som kör som en jävla fartdåre och inte ens kan passa tiderna :O
Men som tur var så ordnade jag och evve skjuts.

Där vid fem så for jag på julfest med stallet , det var trevligt , och så fick jag ju ett paket från stall tomten också , 100 kr från lindex , tack tomten ;)

Nej nu ska jag snart gå och kika heartbrek hotel (stavning) för mamma har satt den på inspelning till mig.
PÖSS


Lördag

2008-12-20, 21:02:47 / Kategori: Allmänt
Tjosan !
Ja då har man blivit bloggskrivare igen , har ju en blogg , som är mycket finare än den här , men den går typ inte att logga in på , så jag får väl leva men den där supersnygga designen . Fast jag får väl anlita någon att fixa upp den lite ;)
Men ni ska inte förvänta er att jag kommer att sitta här och skriva varje dag , men ibland då och då när jag har tankar i min skalle kommer det väl ett inlägg :) ska försöka hålla den uppdaterat så mkt jag kan .

Just nu sitter jag här hos Carro hon har tjejmiddag , så vi är några brudar här nu och har mojsigt , vi har ätit middag och nu sjunger vi singstar :)
Imorgon ska jag kanske till kyrkan måste bara höra av ida och dom om de ska gå , orkar inte sitta själv dära , nu har jag bara 3 eller 4 gånger kvar sen är jag klar dära på dom där jävla gudstjänsterna :) hehe .

Nej men nu ska jag gå och var lite social och visa upp mina sångtalanger . PÖSS

Välkommen till min nya blogg!

2008-12-20, 20:52:41 / Kategori: Allmänt