HALLOWEEN

2009-10-31, 17:02:36 / Kategori: Allmänt

Har nyss fixad färdigt mig och väntar på att vi ska fara till patricks 25 års skiva, ska väl käka där åde :) sen vet jag inte riktigt vart det bär av inte heller om man ska sätta på sig sin halloween utstyrsel. Nåja, väskan är iaf fullproppad med kläder och sånt. Vi får väl se vad kvällen har att erbjuda och vart vindarna bär. Ha en bra halloween!



/ victoria


stockholm 2008

2009-10-29, 16:02:45 / Kategori: Allmänt
Jag kom på att det är nästan exakt 1 år sedan jag, evve och annie var i stockholm! Och här var låten som verkligen nöttes när ni var ute på våra promenader :



       

och oj vad det är mkt som har förändrats sen den tiden!

och dessa rubriker!

2009-10-29, 00:30:09 / Kategori: Allmänt

Har äntligen kommit på vad jag ska vara på halloween, det blir att vara cowboy. Eller cowgirl kanske det heter :) har köpt en hatt sen blir det väl bara att sätta på sig nån skjorta av nå slag.


det är så skönt med lov, tralala!

2009-10-27, 19:40:05 / Kategori: Allmänt
Sitter här hos evelina och tänkte göra en snabb uppdatering här på bloggen!
Igår kväll kom jag hem från luleå. Tyckte jag inte hittade något alls, men ändå hade jag lyckats bränna 2000. Nåja, det här var iaf det jag fick med mig:

kavaj från lindex
sammets leggins från monki
t-shirt med nitar från monki
adidas tröja från intersport
armband från gina
2 mössor från hm
mascara från hm

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, en sak är då säker! att ha lov är så skönt!



en snabbis

2009-10-25, 11:02:28 / Kategori: Allmänt
Tänkte bara uppdatera lite snabbt här innan vi sticker till luleå! Just nu väntar vi på laila och sara. Det blir att åka bil dit, så vi lättare kommer ut till storheden åde :) nej men nu kommer dom nog alldeles strax! så vi hörs, tjing!

 jag älskar dig bästa vän!

en rätt så tråkig fredag!

2009-10-24, 00:41:55 / Kategori: Allmänt
Det har faktiskt varit en inte alls händelse rik dag! Varit i skolan åde, och sen umgåtts med evve och carro :) sen lite senare på kvällen gick vi till emma där vi bara kikade film åde, riktigt mys!
Vi fick våra skolfoton idag också, gruppbilden var väl helt okej, och enskilda fotona var som jag trodde, riktigt riktigt fula! men men sånt är livet.

Ligger i sängen nu med laptopen i famnen och längtar till söndag då vi åker till luleå! Och på måndag ska det shoppas, fast man ska inte hoppas för mkt. För då hittar man aldrig nånting om man har för höga förväntningar ..
Jag vet faktiskt inte om vi ska bo på hotel eller hur vi ska göra. Quality var iaf fullbokat.
Imorgon på dan ska jag, carro och kanske bella fara och simma på badet, och eventuellt dra en solning på det hela. Det hade varit skönt.

Hoff mina ögonlock håller på att gå igen, är sjukt trött. Nu ska jag kanske slå på en film eller så stänger jag mina bruna. puss!

  tjej ligan!

onsdag är det idag

2009-10-21, 22:54:08 / Kategori: Allmänt

Var rätt så skönt att slippa skolan idag! Och snart är det lov, och jag känner på mig att detta lovet kommer bli riktigt bra :) hoppas känslan stämmer.

Vid 6 tiden for jag till caroline där jag, hon och evve bara mös framför en film. Det fick bli pirates of caribien 2 (stavning) eftersom vi såg 1an i söndags. Nästa gång kör vi 3an eller hur brudar? ;) haha vadå nördar?
Och imorgon går jag ändå till 4, och nån gång efter det ska jag och evve och svettas!
Nu ska jag nog ge mig, det blir bädden strax! puss


träning är kul!

2009-10-20, 22:30:57 / Kategori: Allmänt
På torsdag ska jag och evve på spinning! :) haha. Jag har faktiskt varit en gång med Sara, och det var rätt så kul! okej, det var typ mest gamla tanter där när jag och sara var. men jag och evve ska testa det, det blir nog gr8.
Sen har jag, katja och carro fått våran knasiga idé att börja innebandy, men för min del räcker inte riktigt tiden till. Har både fotboll och ridning. Men att fara på en träning skadar ju ändå inte. Aja vi får väl se hur det blir med det :) tror att dom andra två knallkorkarna ska gå på en träning ;) så jag får väl höra med dom hur det va, så kanske man far på en träning och prövar iaf.


glöm bort dina bekymmer!

2009-10-20, 17:05:24 / Kategori: Allmänt
Jag kan ju medela er att idag är jag betydligt mycket gladare än igår! :) men emo dagar är väl tillåtet att ha ibland?

Nu sitter jag här och väntar på käk, sen ska jag och carro fara till stallet och rida kusarna!
vi fick föresten veta vårat spanska prov idag och det blev vg- för min del, och jag hade inte pluggat nånting till det, se så nog kan jag min spanska ;)
ikväll kanske det blir att mysa med carro! Imorgon är vi lediga, vi har sån där BRA-dag, då man ska typ göra nånting hemma ist! så det blir gode skönt.

nej nu ska jag fråga om maten börjar bli färdig!
pöss från en sliten victoria

 haha läskig min arm är!

idag är det en sån där dag ..

2009-10-19, 20:25:59 / Kategori: Allmänt
Som vi abslout inte tycker om, allt känns bara så dåligt! Det gick skit på ridningen ja och allt är skit helt enkelt. Idag är det en sån där dag som man bara vill vara liten igen och slippa alla bekymmer. Slippa vara stor och fatta beslut. Tänk vad lätt att vara liten, då var man vän med alla och kärlek var att hålla hand. Idag är det en sån där dag som man tänker tillbaka på alla minnen man har, och alla saker som man vet aldrig kommer ske igen. Då man tyckte livet var mycket lättare, framför allt bekymmer fritt. Idag är den en sån där dag som man bara vill krypa upp i någons famn och gråta ut, någon person som förstår och som vill förstå.  Idag är det en sån där dag som man aldrig vill ska vara. Det här är jobbigt, det är fan de! det här är verkligen inte roligt. det är svårt ...


shit det var ju som ett tag sen!

2009-10-18, 23:15:50 / Kategori: Allmänt
Det känns som om det är 100 år sen jag uppdaterade här sist! Fast riktigt så länge var det ju inte.
Har inte haft någon lust att skriva blogg faktiskt, men nu har jag ändå inget bättre för mig så jag skriver väl några rader tänkte jag :)

Har hänt rätt så mkt sen jag uppdaterade, och allt orkar jag verkligen inte skriva. Men det har varit bra iaf! :) har umgåtts med mina brudar åde och bara myst!
Och nu längtar jag till höstlovet! Hoppas denna vecka går fort. Fast det kommer den säkert inte göra bara för att man vill det. Men hoppas kan man ju alltid!

Men nu funderar jag på att hoppa i snarklådan, inte för att jag är ett dugg trött + att vi har sovmorgon till 11. Kanske sätter mig framför tv:n en stund.
pöss ♥

 tack och hej från en snygg tjej!

inspelning med ola!

2009-10-12, 10:32:08 / Kategori: Allmänt

haha, här har madde filmat under själva inspelningen med ola. Vi skulle typ spela värsta galna fansen :) pinsamt men roligt var det!



ska lägga upp mer bilder nån dag också, men nu ska jag strax åka iväg till skolan! puss

BLIR SÅ FÖRBANNAD ....

2009-10-10, 15:15:09 / Kategori: Allmänt

på de som inte tror. Men det spelar ingen roll, vi 3 var där och vi vet vad som hände, och vi vet att det finns! vi 3 vet iaf, och dom som skrattar åt oss kan vi inte göra nånting åt, vi vet iaf vad det var som hände. och då får man väl tro på det eller ej. men då är det typ 99% som inte tror på det, men helt ärligt måste jag säga att då är det deras problem.

Om några timmar ska jag, carro och bella ut och äta på thai, det ska bli supergott! Resten av kvällen blir det att umgås med några av dom bästa, blir mest troligt kanske att heja på sverige mot danmark :) men vi får väl se vart vindarna vänder ..

nu ska jag snart hoppa in i duschen och fixa mig! puss


orginal posén!

2009-10-09, 16:21:29 / Kategori: Allmänt

Ikväll blir det fredagsmys hos mrs caroline, det blir nog jag, carro och katja. För sjuklingen (evve) bangade ur.
Godiset är inhandlat sen blir det att bänka sig framför idol och eventuellt en film. Känns rikigt skönt faktiskt att bara ta det lungt för en gångs skull :)

Sen har jag inga speciella planer för helgen! Blir nog att umgås och de!

Vi fick ta hem våra grejer från slöjden idag som vi har gjort av gamla kläder (typ ylletröjor och skinnjackor åde) själv gjorde jag ett bälte som jag klippte från en gammal skinnjacka.

 he he söt bild med orginal posén! närbild på detaljerna.

Blev faktiskt rätt så nöjd!

ni får ha en bra fredag! pöss ♥


allt känns så bra, men ändå bara så fel

2009-10-08, 17:34:21 / Kategori: Allmänt
Så som rubriken lyder så är det exakt så det känns nu. Allt känns bra, men samtidigt är det nått som känns piss. Känns rätt så konstigt faktiskt. Men aja, nu ska detta inte vara något emo inlägg.

Vi hade faktiskt bara 1 lektion idag :) så otroligt skönt! Och engelska provet slapp vi idag också, fast hade varit skönt att göra bort det, men vi men ska ändå göra det imorgon. Så en dag hit eller dit spelar ingen roll.
På morgonen for vi och kika film med skolan, i taket lyser stjärnorna såg vi, andra gången jag såg den och den är faktiskt bra. Sen hade vi bara so och elevens val var inställt! Ibland har man verkligen tur :) och imorgon är det redan fredag, det är helt sjukt hur veckorna går fort fram. Speciellt när man har prov och sånt. Fick föresten mvg på både fysiken och so provet, pengarna bara rullar in på kontot, haha.
Och på tal om pengar så längtar jag till höstlovet då jag, sara och våra mammor åker till luleå och bränner lite pengar på kläder och förhoppningsvis bor på hotel :) det kommer verkigen bli gr8!
Eller ja iofs längtar jag till hela höstlovet och speciellt till den helgen då det är allhelgona cupen, då man spenderar sin mesta tid på sporthallen och kollar fotboll!

usch känner att jag har spenderat alldeles för mkt tid på datorn nu, men jag ska ännu göra lite so uppgifter innan jag klappar igen den, och nu vankas det mat. Ungspannkaka med hjotronsylt och grädde, mums!

ni får ha det! puss

a reason to cry

2009-10-06, 19:27:53 / Kategori: Allmänt

Hade tänkt skriva ett långt inlägg. Jag har en miljon funderingar som jag bara vill skriva om. Men det kommer inte ut till ord.

Jag saknar världens bästa häst också! Som tydligen är såld igen, eller den var en i stallet som sa att hon hade sett han på hästnet och att det stod att han var såld. Själv försökte jag leta om jag hittade honom men utan resultat.
Men gissar att han är det, såld alltså. För typ 4:e gången :(

 att man kan sakna en häst så här mkt! "farbror" gniddson är och kommer alltid vara den bästa hästen . <3 miss u ...


nu är vintern verkligen på G!

2009-10-05, 13:48:33 / Kategori: Allmänt

I torsdags skrev jag att jag längtade till snön skulle komma och att jag ville dra på mig uggsen och fjällräven jackan! Nu har alla 3 saker gjorts!
Det ligger snö på backen lite vars stans, nu vill jag att det ska komma mer! :)

Helgen har väl varit bra, har umgåtts med massa folk och bara haft det bra! I söndags var jag vi och kikade handboll åde sen har jag bara tagit det lungt.

det var allt! over and out.


äntligen fredag!

2009-10-02, 15:20:51 / Kategori: Allmänt

Äntligen är det fredag! Och det är förbannat skönt ska jag lova er .. Nu ska jag snart hoppa i duschen och börja fixa mig lite sen beger jag mig till caroline! vi hörs ♥



vill ha helg!

2009-10-01, 18:15:35 / Kategori: Allmänt

Man märker att vintern är på väg. Det blir kallare och varje morgon när man vaknar håller man på att frysa ihjäl. Jag längtar till vintern. Tänk att få ta på sig fjällräven, dra på sig sina uggs och höra snön knastra under skorna. Visst sommaren är ju det bästa men just nu längtar jag tills snön kommer!

Och mycket med skolan har vi också! Det blir plugg var eviga dag och jag är måttligt less! Jag fick iaf vg+ på matteprovet så det var ju bra :) Sen imorgon har jag fysik prov, nästa vecka har jag spanska läxa, so prov och engelska prov ..
Syon var på våran skola igår, vi fick nån tidning åde vad man ska välja till gymasiet. Det är inte länge kvar tills vi ska välja vad vi vill gå. För mig riktar det nog mest åt samhälls men samtidigt har jag tänkt på handels. Jag ska nog inte gå natur, visst jag har rätt så bra betyg i no och matte åde. Men samtidigt så är det värsta plugglinjen de har ju typ prov och läxor hela tiden. Och det känns inte riktigt som min grej .. Men vi får väl se vart vindarna bär, men tror det blir samhälls! eller handels ... haha.
Nej men usch jag är less på skolan, tur att veckan går fort! Men samtidigt går helgerna alldeles för fort! I helg är det oktoberfestivalen så på lördag blir det att kika swingfly.

 swingfly!

På söndag ska jag till stallet och rida öska som mest troligt jag ska ha en helg i månaden. Så nu har jag 2 sköthästar, nej till och med 3 om man räknar med hjarrandi som jag också ska börja ha en gång i veckan :) Det blir mkt med stallet nu, och jag klagar abslout inte! Det är det bästa som finns.

 det här är öskabuska och hennes ägare sofia. (bilden är tagen från bifrosts fotoalbum)

Nej om jag ska börja göra ett ryck och plugga lite nu. Skulle egentligen ut och springa. Men jag vet inte om jag vågar (haha fegisen nr 1 som inte vågar springa i malmberget)

och om ni vela veta så är erik grönwall GRYM!