verkligen inte kul

2010-11-15, 18:36:59 / Kategori: Allmänt

Spräckt trumhinnan, ont i öronen, förkyld som satan, ont i huvudet och mår allmänt dåligt. Och vet ni vad? Imorgon åker jag till thailand ..... Kommer gråta som ett litet barn på flygplanet för att jag kommer ha satans ont i öronen, flyga flygplan med lock i öronen och en spräckt trumhinna och en annan trumhinna som håller på att spricka, kan verkligen inte vara kul. FY SATAN vad ont jag kommer ha, åååååh fan vad jobbigt.

Men men, om jag kommer överlevade ur planet ska jag ha 2 grymt sköna veckor där borta. Sol, bad och shopping i massor, och så ska jag ju gå på ett bröllop där också :) kommer nog bli bra det här, förutom flygresan, fan ...


it feels good, but it can always be better

2010-11-14, 22:00:46 / Kategori: Allmänt

den osminkade sanningen

2010-11-13, 20:50:29 / Kategori: Allmänt
en sån där söt gammal bild


-

2010-11-06, 00:18:53 / Kategori: Allmänt

tog bort inlägget om min avskriving som jag hade här för nån dag sen eftersom en person trodde det var om den, vilket det inte var! hade bara så jävla lust att skriva av mig om en grej jag hade hört av en person och blev bara på less hur korkade personer kan vara ibland. nu säger inte jag att jag inte är korkad eller så ibland ... men den dagen jag skrev det hade jag bara så lust att skriva av mig om ett "ämne" som jag har sett/läst mycket om på bloggar osv. och den handlade inte om någon speciell person, men blir bara så irriterrade på nötter som håller på så. PUSS


hur ska du ha det?

2010-11-05, 00:32:11 / Kategori: Allmänt

Brody nu får du allvarligt talat säga hur du ska ha det, ska du vara tillsammans med avril eller ska du hålla på att smsa mig om kvällarna och ge mig falska förhoppningar? nä du får göra slut med avril, eller så ringer jag zac och tackar ja till dejten han erbjöd mig igår. det är ditt val!

 bara svammel .....

 ser ut som om det blir dejt på lördag snygging.


LOV

2010-11-01, 13:48:52 / Kategori: Allmänt
Är hyfsat jäkla glad att det är lov!
Och det här lovet är till för att mysa med mina vänner, förutom i helg då det är allhelgona cupen, då det blir att spendera hela helgen på sporthallen och få träsmak i baken, men det är det lätt värt. Och sen får vi ju inte glömma att det är halloween, eller ska vi säga gälloween? Då blir det att leka rockstar, emma och jag med våran bra fantasi på utklädnad ... nåja, vi kommer vara grymt snygga iaf med våra häftiga acab tatueringar osv .. 

Nä men ni får ha ett bra lov, och ta det (inte) lugnt på halloween. PUSS