-

2009-11-30, 01:16:02 / Kategori: Allmänt



People changes, things go wrong. Shit happens, life goes on.


jag och söt astrid ligger och gosar i sängen!

2009-11-22, 00:49:36 / Kategori: Allmänt




en trött victoria!

2009-11-19, 22:36:12 / Kategori: Allmänt
Har känt mig trött hela dagen, så nu så ska jag bara uppdatera här en snabbis sen så ska jag sova!!
Jag och evve har haft värsta skratt utbrottet på praoen, så måste nog ha varit förjävligt övertrött om inte annat. När vi slutade for vi på staden och kikade en sväng om dom hade nå spännade, visst finns det ju lite man fastnar för. Fast det är inte inte mycket att hurra för.

Imorgon är det fredag, och ååååh vad skönt med helg! nu ska jag sova, natti ♥


slö, slö och åter slö!

2009-11-17, 20:23:47 / Kategori: Allmänt
Känner mig som världens slöaste människa just nu, har inte tränat sen förra onsdagen. Och jag känner mig förbannad slö. Idag frågade bella om jag skulle följa med på gymmet, mitt svar var: ALDRIG. Då kan ni förstå hur slö jag känner mig. Har alltid saker att göra på veckorna, måndagar: stallet och träning, tisdag: stallet, onsdagar: träning, torsdagar: spinning, fredagar: stallet (paus nu).
men nu har jag inte tränat på länge, igår så hade jag stallet, men vi hade teori och träningen skippade jag helt, för att jag helt enkelt var för slö! nu får nog fröken victoria skärpa sig, om jag inte vill rulla fram till jul!




Förövrigt rullar väl allt på, känns faktiskt bra! Men livet kan aldrig vara perfekt, och det vet man ju.

 p d o l 0 9 , s a k n a t !

en skön helg!

2009-11-15, 17:21:28 / Kategori: Allmänt
Helgen har inte bjudit på något speciellt, och förbaskad skönt har det varit! Jag har inte varit uttråkad utan jag har tyckt det har varit skönt att inte ha gjort ett skit. På fredag var jag och carro hos pappa och pia (dom är i thailand) så vi var där och beställde mat från thai, sen slocknade jag på soffan nån timme efter det blev det idol tittande för hela slanten. På lördag hände det inte heller nått speciellt jag, carro och evve var hos hos evve och bara tog det lungt, senare på kvällskvisten for vi till jacke där det var lite folk åde :)

Och nu sitter jag här och väntar på bellsan, för vi ska nämligen promenera till evve för vi ska mysa framför en film och en påse godis. i love it!
Och i veckan har vi prao! skönt!

puss


så här kan det gå:

2009-11-12, 21:54:44 / Kategori: Allmänt


ge mig!

2009-11-11, 22:47:54 / Kategori: Allmänt
Sitter här och dreglar på  hm hemsida! Här är lite av det sakerna jag vill ha.

         

GOOD GIRL

2009-11-11, 21:59:39 / Kategori: Allmänt

Vill bara medela att min svenska bokanalys är färdig, min landstudie är nästan färdig, nu har jag "bara" kvar att plugga till so-provet imorgon och engelska översättningen på fredag, fan vad flitig jag är!


jag ryser när jag hör ditt namn, det bara är så.

2009-11-10, 19:21:38 / Kategori: Allmänt
Hej! Sitter just nu och lyssnar på veckans nötarlåt den har spelats om och om igen hela veckan. Den är ju rätt så gammal, men fasen vad bra den där!



Är rätt så irriterad nu, inte minst för att jag måste plugga. Men det går inte att lägga upp bilder på datan från min kamera, och förra veckan gick det då att göra det, men inte nu! ett gäng sur jag blir. Men jag får väl lägga upp bilderna på stordatan när jag är hos mamma. Var tänk också att jag skulle ha skoterkurs idag, men icket. När jag och bella kom dit så sa hon att det inte var någon, och hon hade inte meddelat oss om det, så det var bara för mig att knata hem. Men man kan ju se det positivt också. Jag fick iaf en liten promenad idag, om man ska se det från den ljusa sidan.

Från en sak till en annan så har jag tänkt på en sak. Bara för att folk förändras måste det ju inte alltid vara på ett dåligt sätt. Amanda Berg är en blogg som jag förut följde. Då var hon blond, ganska kort hår och väldigt söt, vet inte om hon hade gjort nått modeljobb ännu då, men hon såg ut som en söt "vanlig" tjej eller vad man nu ska säga. Och nu förtiden så förtiden har hon rött långt hår, en svin cool stil och är model. Jag säger bara WOW vad snygg människan är, och vilken snygg stil!

Nej men nu måste jag verkligen börja plugga, och om nån vela veta så har jag svenska uppsats att göra, so landstudie att göra, plugga till so prov och plugga till engelska prov. Min hjärna ör överhettad om man så säger. bye

 kan bjussa på en slitis-bild från igår.

sunday

2009-11-08, 16:02:21 / Kategori: Allmänt
Hej! Uppdateringen här är inte den bästa men jag försöker iaf :)
Har varit och kikat hockey, och nog måste jag medge att det är sjukt kul att kolla på, synd bara att det är så satans kallt på isladan annars hade det varit perfekt! matchen blev iaf oavgjord, fast maif förtjänade en vinst.

Igår kväll så hyrde jag, evve och carro en skräckis, den var faktiskt bra! Vissa skräckfilmer brukar ha så dålig handling, men den var var faktiskt bra!
Om en timme ska jag käka mat, sen ska jag till pappa och fika, det är ju fars-dag idag!
pöss


you make me smile!

2009-11-05, 18:38:22 / Kategori: Allmänt
Hallå där! Kanske dags för en liten uppdatering eller vad tycker ni?
Fick faktiskt alldeles nyss veta att det blir mest troligt (inte säkert än) att åka till thailand i 2 veckor om 1 år typ. Eftersom jp och ancha ska gifta sig där :) länge kvar dit, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Vi skulle ju egentligen åka utomlands nästa sommar, men då sparar vi lite mer pengar och drar till thailand ist, det blir nog gr8!
Jag borde verkligen behöva plugga nu, men ni vet ju, det blir ju alltid att man sätter sig framför datan och lodar ist. Och nu ska jag strax fara till moster med mamma. Aja, får väl plugga senare i flera timmar. För vill verkligen behålla mitt mvg i fysik. Och nu har jag till och med helt bestämt mig att jag ska gå samhälls på gymnasiet.
Nu ska jag börja bege mig, bort från datan! hade!
jag vill till värmen nu, nu, nu!

turkiet 08

man brukar ju säga happy halloween? inte för min del iaf!

2009-11-01, 00:35:55 / Kategori: Allmänt

är sur som fan! bajs hejdå nu ska väl jag och carro gå och sova!