ganska så söt ändå, he he he he

2010-04-13, 22:45:44 / Kategori: Allmänt


sliten tjej med inget smink som låtsas vara glad, fast hon egentligen är svin sur för att lovet är slut och skolan har börjat igen!
ja det var det.

här har du!

2010-04-08, 15:57:36 / Kategori: Allmänt
Eftersom min trognaste blogg-läsare emil har tjatat om ett inlägg, så ska jag med mina stackars fingrar och min stackars utarbetande hjärna försöka skriva ett! Men vad jag ska skriva om, har jag ingen aning om. Börjar bli less på att skriva: hej bloggen, idag har jag gjort blablabla, imorgon ska jag blablabla. För vem fan bryr sig egentligen? Det är ju knappt att jag bryr mig själv.

Påsklov är det iaf och skönt som attans är det! Helgen spenderades i stugan (tack och lov att det bara var helgen). Nog för att det inte är så mycket bättre här i gällivare, men usch vad less jag blir att vara i stugan. Att ha en husvagn i Ritsem hade inte varit helt fel, där hade jag då lätt kunnat spendera hela påsken! Iofs har vi våran andra stuga bara 1 mil från Ritsem, men där är det ingen täckning och ganska så dött. Haha, nog är man en typisk tonåring, om några år kommer jag säkert tycka att det är sååå skönt att vara i stugan, ingen mobil som ringer och bara slappa. Hoj, hoppas det är riktigt länge kvar tills man blir så.

 hehe bra ordning man har!






Ja och vad har jag gjort annars då? Kört skoter, varit glaaad att det har varit hyffsat fint väder, varit på stan, och umgåtts med caroline för det mesta :) Evve, den fuskisen är ju i Barcelona typ hela påsklovet. Fattar inte att hon kan svika mig så här, i torsdags i skolan så grät vi nästan, vi planerade ju förra året massor med saker som vi skulle göra den här påsken. Haha, nej men skämt åsido gumman så ska du ha det bra där borta! Men jag lovar, hon sa faktiskt att hon inte ville åka, hon var till och med nästan nära att ge bort sin biljett, snacka om glad jag hade blivit om hon hade gjort det! Det är förresten 111 dagar kvar tills jag åker till turkiet och ännu längre kvar tills jag åker till thailand. Men som man säger, den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.

Nu ska jag börja avrunda här, tror jag ska klicka runt och kolla en balklänning, igår beställde jag iaf en sån där freebra som man kan ha under kläder som har öppen rygg osv.



Tycker jag har varit riktigt duktigt och skrapat ihop ett inlägg! Så varsågod Emil!