:(

2009-02-24, 15:55:39 / Kategori: Allmänt

Jag har bestämt mig för att det inte blir någon gnyfari för mig :( för jag har tänkt på det hära i flera dagar och det känns verkligen som om jag inte har tid med en egen häst. Det har fan varit ett svårt beslut , men nu hoppas jag verkligen att det är någpn bra som köper han och att han får stanna där länge , för han är väldigt spec och behöver jätte mycket tid för att lita på folk. JAG ÄLSKAR HAN MEST <3


-

2009-02-22, 00:59:05 / Kategori: Allmänt
Tja alla glada.
Ligger här med laptopen i famnen och filofiserar.
Lördagen har jag spenderat med annie , dagen/kvällen har väl varit helt OK , varken sämre eller bättre.

allså det är hemskt vad man kan vara dålig att skriva blogg ibland? men det är för att det inte händer något roligt i mitt liv , typ samma sak varje dag , det hade inte varir fel med något bra nu , typ som en häst som heter gnyfari
PÖSS


Gnyfari från Håknorrbo

2009-02-20, 22:48:02 / Kategori: Allmänt

KAN INTE NÅGON GE MED 50 000 SÅ JAG FÅR KÖPA DENNA UNDERBARA HÄST?

      
saknar dig som fan ! jag vill att du ska få ett bra hem , där du får stanna . nu får du flänga runt hos massa olika familjer för att ingen vill ha dig , eller vill ha och vill ha , du är för svår för dom ! dom inser inte att du är världens underbaraste häst som gör allt för en bara man kan rida dig på rätt sätt. Jag vill köpa dig ! men det skulle aldrig gå och jag skulle aldrig få.
:,(


äntligen fridaaay

2009-02-20, 12:31:06 / Kategori: Allmänt

Hej!
Äntligen helg igen , jag och carro sitter här hos pappa och pia och väntar på att pappa ska sluta jobbet så vi får fara till pållarna.
Det var en rätt så chill skoldag idag, film på spanskan sen sitta och lyssna på svenskan.

Vet inte vad som händer ikväll , far iaf till mamma , kanske far och hälsar på ebba för jag har hittat massa barbies som hon kan få om hon vill :)

Det är alldeles tomt i min skalle nu , kommer inte på något mera att skriva , gud vilket tråkigt inlägg !
 ta mig till värmen tack!


FREDAG den 13 - otursdagen

2009-02-13, 16:19:35 / Kategori: Allmänt

men ingen otur för mig iaf :)
skola två timmar idag , fikade alla hjärtans dag fika åde. Sen till stallet och red iringur , han var duktig poa idag :)
Och nu ligger jag här i sängen och väntar på käk , vi skulle nog mest troligt beställa från den där thailändska saken , göttgött säger jag då bara.

Ikväll vare planerat att jag skulle kika film med några brudar , men dom skulle kanske på nattcafe? jag har ingen aning faktiskt men om inte annat så umgås jag och evve iaf , och några till kanske :) näväl , kvällen blir nog bra hur det än blir.

Imorgon är det kärlekens dag , mojsigt för de som har pojkvän/flickvän :) fast jag får nog troligtvist fira med mina bästavänner och det är då minst lika bra ;)

det var allt för mig idag , PÖSS


en liten uppdatering

2009-02-12, 17:16:34 / Kategori: Allmänt
Hallå!
Efter skolan så gick jag med mamma på stan och kikade lite kläder , hittade en tröja/t-shirt på jive :) sen såg jag en svin snygg jacka på mondo, som kostade ca 1850 spänn , mamma tyckte att jag skulle köpa den , men jag vet fan inte om jag ska eftersom det är ganska dyr , och snart är den typ slut också så jag måste fundera snabbt om jag ska ha den ! fan vad svårt det ska vara ibland...

Har nyss käkat korv och mackisar och klockan 7 äre träning , suck säger jag bara , det är verkligen inte kul att träna på vintern , fel att det ska vara sommar och kulleplan?
 
och imorgon är det äntligen fredag vilket innebär skola i 2 h sen stallet till Iringur , sen umgås :) lördag är det ju alla hjärtans dag , vettetusan vad jag ska hitta på , men det blir väl att umgås med mina stjärnor :)

nejfan nu ska jag dra , PÖSS

Då var det över

2009-02-10, 22:33:01 / Kategori: Allmänt
Ja  nu är det över med mitt 15-års firande :) jag har fått presenter och släkten har fått fika , och alla är nöjda och glada. Fick pengar , presentkort och smycken som jag är glad över , och pengar behövs för i början av mars blir det mest troligt att jag och mina stjärnor pyser till luleå nån helg över dan och shoppar :)

Sitter med laptopen i famnen i min säng , och ska snart sussa , måste bara läsa igenom lite av no:n först. Och imorgon har vi den längsta dagen i skolan , snark ! Har ju konfa också sen men jag tror att jag skippar den imorgon , jag har varit på varje konfa sen den började :O , så nu blir det en ledig gång från den.

Nu ska jag snoka runt på lite andra sidor sen sova , PÖSS

Hela tjocka släkten !

2009-02-10, 15:39:43 / Kategori: Allmänt

Om nån timme så kommer hela tjocka släkten till mig och fikar tårta , eftersom mamma jobbade i söndags så tar vi fikat nu ist :)
Har hunnit få lite presenter iaf sen i söndags , en laptop <3 av pappa , en väska till den och en mus och pengar av fammo , en parfym av katja , och en ny slalomhjälm och mina klackeskor av mamma , fast det har jag ju fått för nån vecka sen men iaf :) haha.

jag har fått nog världens bästa presenter det här året , i julklapp en mobil av mamma och i present en laptop av pappa :) nog är man då lite bortskämd ibland kanske !
Fast det är nog för att jag har varit så snäll i år ;) fast det är jag ju alltid , hehe !

Och no-prov har vi på torsdag , och idag lär det ju inte bli så mycket plugg , får väl nöta på som fan imorgon , kul not.

Nu ska jag börja avrunda hära , kanske uppdaterar ikväll efter "kalaset" PÖSS


Tjoo brosarn

2009-02-07, 16:18:09 / Kategori: Allmänt
Här får ni lite bilder från igår , alla tagna av lollo :)

   

och det här fick jag i present :
en t-shirt av ada och rebecca
ett presentkort på mondo av mathilda
ett kort på iringur samt en smyckesdocka av carro
ett armband av lollo
en läppglans och en ansiktsmask av amanda , hanna och tessan
ett fotoalbum och "festen" av evve , annie och carro

Tack alla ! :) PÖSS

Tack mina pigor <3

2009-02-07, 11:30:53 / Kategori: Allmänt
Ja som sagt visste jag ju att nått skulle hända igår , men visste inte vad , så när pappa ringde att jag skulle sätta en ögonbindel och stå och vänta i garaget så tänkte jag åh nej , nå ska dom allt få igen när dom fyller 15 ;)
Pappa körde runt mig som en galning , jag tänkte ju försöka hålla reda på vägen en aning så jag visste på ett ungefär vart var jag , men tror ni det gick? Nej verkligen inte , hade ingen aning om vart var jag .
Sen så när jag steg ut ur bilen så skulle jag gå upp för en trappa sen förde dom in mig på toa !! , på en toa hur elaka får man vara? ;) men det visade sig att alla ännu inte kommit , så fick jag värsta äckliga drickan också , som det visade sig att dom hade blandat salt och allt möjligt skit i den , tack för den !
Fick sen iaf gå ut och när dom tog av mig ögonbindeln , så såg jag att jag var i klubbstugan i kullen och massa snygga brudar stod där :) evve , annie carro hade nämligen ordnat en liten överasknings fest till mig :) dom är så söta ! och ni vet att jag älskar er <3
Tyvär var inte alla där som hade tänk komma men vi hade det trevligt ändå , med massa dans och prat !

Nej nu måste jag avsluta hära , sitter hos carro och hon måste till stallet , bilder får ni senare när lollo har laddat upp några :) hade kunnat skriva mycket mer , men hinner inte .

PÖSS

snart fredag

2009-02-05, 10:32:12 / Kategori: Allmänt
Tja !
Sitter här i skolan och snart ska typ hela klassen på dollar , haha , vi slipper matten och far till dollar ist :)
ja och så har man fått en så fin lapp idag , vojvoj , men nu blir det säkert roligt , inte för att jag vet vad jag ska göra eller vart jag ska :S men men , hämden är ljuv evve , carro och annie ;) haha ! För snart blir ni också 15 bast !

Idag ska jag och kika när carro rider frode för ålle , det blir väl kul , jag skippar träningen idag , för det är såååå boring att träna inomhus , fel att det skulle kunna vara sommar och kulleplan?

Aja , men nu ska jag börja avrunda här . Evve sitter hära och säger hejhej till bloggen ;) haha. Och imorgon då är det stallet först sen fix fix fix och massa glitter som jag har förstått? sen kommer nån och hämtar mig .. läskigt värre ! :O

PÖSS

onsdag

2009-02-04, 19:31:05 / Kategori: Allmänt

Oj vad det var länge sen jag uppdaterade hära , men det är faktisk så att det inte händer så mycket i mitt liv , mina dagar är vakna , skola , plugga , träning , sova och sen samma sak igen nästa dag , det är faktiskt inge roligt liv man lever om man ska vara helt ärlig , men snart är det lov och då jävlar ska jag ha roligt med mina stjärnor , det är ju lilla VM också då :)



på söndag fyller ju en viss victoria byxis också , så på lördag tänkte jag ha tjejmiddag här i kåkis med några brudar :) det kommer nog bli trevligt , kanske inte allt för roligt i mampa men carro har lovat att ta med gh och singstar om inte annat får vi väl ta bussen till gällivare och se vad som händer där :)

Ja just det , jag har ju hunnit vara på konfaläger också , det var väl inte allt för roligt men man kan ju inte klaga på sällskapet iaf :) jag , tessan , emma , ida , elin , madde , bella , a-l , mollis , felicia , ada och matilda trängdes i ett rum och vi hade väl det trevligt , men jag kan ju inte direkt påstå att vi vann priset om det mest välstädade rummet , vi kom sist ! haha , och själv tyckte vi att det var hur städat som helst med tanke på att vi var 12 tjejer där !
Och hela trosbekännelsen kan jag också , det ni ! haha :)

Det kanske har hänt ganska mycket på senaste utan att jag har tänkt på det? Men det är bara det att jag är så jäkla dålig att skriva blogg , jag orkar lixom aldrig , jag får nog börja ta fingrarna ur röven nu och börja skriva !

Så nu har ni fått ett litet inlägg av mig !



PÖSS