en bild från balen

2010-06-30, 23:04:44 / Kategori: Allmänt
kom på att jag inte lagt ut någon bild på mig och filla från balen, så här får ni en

 en dålig bild, men den får duga :) tror det är klara som fotat den

emo?

2010-06-23, 01:39:57 / Kategori: Allmänt
Idag är det en sån där dag då jag är l-e-s-s , känns inte nå vidare roligt. På torsdag åker jag iaf till älskade piteå och spenderar min midsommar där! Ska bli skönt att komma bort från gällivare ett par dagar.

Btw så har min bikini (äntligen) kommit, tack hm för att ni inte alls är sega, hoppas alla fattade att jag var ironisk där. Den var iaf superfin tyckte jag, nu gäller det bara att hitta ett par svarta vanliga bikini trosor.




söndag = segdag

2010-06-06, 21:49:01 / Kategori: Allmänt

Woho, ett inlägg inom loppet av bara 4 dagar, det är inte illa, för att vara mig.

Idag har det varit en jävla segdag, har inte gjort ett piss, japp ni läste rätt. Knappt att jag har stigit upp ur sängen, och idag skulle jag vara så duktig att skriva mitt sista arbete i 9an, tror ni jag har fått fingrarna i röven och gjort det? fast jag har haft hela jävla dan på mig, eeeh svar nej! Och imorgon klockan 12 sätts betygen, hade tänkt göra det där arbetet nu, tar väl inte allt för länge. Ja som sagt imorgon sätts betygen och imorgon börjar min sista vecka i grundskolan, shit! haha nästan att det kommer tårar ... En jävligt skön vecka har vi iaf, imorgon är det städning, på tisdag nå jävla turneringar och på onsdag har tallbacka varje år nånting som kallas uppdraget, och i år lär våran klass inte vara med, haha ingen orkar, och våran lärare sa att vi inte heller behövde. För helt ärligt talat så s u g e r det, fast förra året knep vi 2:a platsen. I år sa dom att det inte skulle vara samma saker som det har varit alla år, så man får väl se vad det är ... tror det kommer bli så att vi bara sitter där och inte gör nånting.

Imorgon ska tjejerna i klassen ut och äta på olles, blir nog riktigt mysigt :) nu ska jag avrunda det här mycket intressanta inlägget, 5 av 5 poäng, eller hur?


mycket har hänt, men inget kommer ut i ord

2010-06-02, 20:24:27 / Kategori: Allmänt
ja det här med bloggningen går ju lite segt, som ni märker ... jag är helt enkelt för lite fantasi.
Om 8 dagar är det bal, prövade balklänningen och diverse grejs idag, och allt satt bra, som tur var. Bara att min klänning är lite svår att sitta i, då den är så snäv, men men. Får väl stå upp hela kvällen, hehe nej men det löser sig säkert, fast känner på mig att det kommer bli en jobbig kväll, får tänka hela tiden att vara försiktig när jag sätter mig ner.

Och om 9 dagar är det sommarlov, jag fattar knappt det själv. Tiden har gått så jäkla fort, 7 år med min klass, har gått fort. Och om 9 dagar står vi där och går sedan skilda vägar. Och varken, jag, evve, carro eller katja kommer gå i samma klass på gymnasiet, det känns tungt, tungt som fan. Evve flyttar till luleå, Carro handels Katja natur och jag samhälls. Kommer sakna klassen, men om nån hade frågat om jag hade velat gå om 9:an hade jag sagt aldrig i livet, man behöver gå vidare i livet. Nu har vi gått i grundskolan i 9 år, haft samma skol-miljö i 9 år, det behövs nog lite nytt. Och det ska bli spännande att se vad man hamnar med för folk i gymnasiet. Blir nog säkert bra :) Men ni kan ju gissa en som kommer gråta floder på skolavslutningen, jag och evve kommer nog garanterat vara värst, vi började gråta idag när vi tränade till låtarna vi ska sjunga ... haha. Men det är både med sorge och glädje tårar jag kommer gråta, och allt kommer nog kännas bra, hoppas verkligen att avslutnings kvällen blir lyckad också.

men ni får ha det bra, skriver väl här nångång snart igen, men om det är imorgon eller om en vecka får vi väl se. puss