R.I.P

2010-01-27, 23:02:25 / Kategori: Allmänt

Vila ifrid Ellinor! Jag kände dig inte, men visste vem du var. Sånt här borde inte få hända, du var ju bara 14 år, hade hela livet framför dig. Det här är hemskt :(

 rest in peace


nu är det klart!

2010-01-27, 16:52:53 / Kategori: Allmänt
Äntligen är papprerna till gymnasievalet ifyllda! Och det blir samhälls :) och i 2an går jag nog mest troligt med inriktigt företag. Det blir nog bra det här, inte för att det spelar så stor roll vad man går för linje, men samhälls blir nog en bra grund.

Det var ju ett tag sen jag uppdaterade, men som jag har sagt en miljon gånger tidigare, så är jag inte den bästa med uppdateringen :) och så har jag inte så värst mycket intressant att skriva om. Skoldagarna rullar på som vanligt, skola, fara hem, äta, träna, plugga, sova. Det är ju om man tänker efter, ett hemskt liv man lever. Man har ju ingen fritid när man har så mycket i skolan. Men jag tycker ändå att skolveckorna går ganska fort och tur är väl de :) Just nu sitter jag här på dumburken och fördriver tiden, borde plugga. De skjuter jag nog upp till senare. Tror jag ska vila en stund nu, är sjukt trött! Och sen har jag träning i 2 h! Ska nämligen träna med både gema och maif. Gissa en som kommer vara död ikväll?

Nej men nu ska jag inte fördriva eran tid med mitt skit snack! Var ju bara tvungen att skriva att papprerna är ifyllda. Känns riktigt skönt!

Btw, hur ska jag klara mig när jag, evve, carro och katja inte kommer gå i samma klass??? :( nej men nog fixar vi det säkert! fast det kommer kännas riktigt jobbigt utan dem.










.

2010-01-14, 21:43:00 / Kategori: Allmänt



D U  M Å S T E  V Å G A  F Ö R  A T T  V I N N A



helvete vad svårt det ska vara

2010-01-13, 23:16:42 / Kategori: Allmänt
Alltså jag skojar inte, för nån dag sen var jag helt säker på att jag skulle gå samhälls, om vi hade fått våra ansökningspapper hade jag då kunnat skriva på dom och skicka in dom direkt. Men nu, nu börjar jag helt plötsligt tänka mer på handels? Alltså snacka om att ha beslutångest. Jag kommer då aldrig kunna bestämma mig känns det som. IRRITERANDE!!!

hallå där!

2010-01-12, 16:51:45 / Kategori: Allmänt

Det var riktigt tungt med skola idag, och jag kan verkligen inte förstå hur jag ska palla med den, det är ju flera månader kvar till sommarlovet! Och massor med prov och sånt kommer det vara, och det blev precis inget bättre när våran svenska lärare idag sa: Hej 9a, välkommen till den här terminens första svenska lektion, den här terminen kommer ni nog aldrig glömma, hehe.

Nej nu gäller det, ska göra mitt bästa i skolan, okej, det har jag nog gjort alla terminer. Men det är ju nu det är som viktigast. Redan om 4 veckor har vi vårat första nationella prov i svenska... roligt värre! eller så inte. Just nu sitter jag iaf och väntar på käk, sen ska jag och caroline bege sig till stallet och sköta om pållarna.

 en bild på hjarrandi och blesi när vi var ute och promenerade med dem, det var väl sisådär 25 minus. härligt!!

Nu ska jag pallra mig vidare till köket och kolla hur det går med käket. ha de!

 

Måste bara avsluta med 2 svin söta bilder på en sliten victoria, hihi i love to be serious!


samhälls eller handels?

2010-01-11, 14:21:22 / Kategori: Allmänt
Jag har nog till 99,9 % bestämt mig att det blir samhälls! Läst runt lite på nätet nu åde, gjort lite tester och sånt. Det har ju alltid varit att jag har funderat mellan samhälls och handels, och eftersom jag inte har någon som helst aning om vad jag vill pyssla med i framtiden så blir samhälls ett mycket bättre val. Läste på någon sida att det finns över 175 yrken man kan bli om man går samhälls, och om man går handels bara över 45 st. Men det krävs ju att man pluggar vidare också ..



tisdag

2010-01-05, 10:44:08 / Kategori: Allmänt
Ett under att jag är uppe nu, alla andra dagar har jag legat i sängen till typ 2, men idag ringde väckarklockan 10.15. Fast det var faktiskt inte så tungt som jag trodde att det skulle vara :) Just nu sitter jag här och väntar på att carro ska ringa sen beger vi oss till pållarna. Efter det har jag träning i 2 h, och ikväll blir det bio. Gud vad jag älskar att stressa, eller så inte!
Igår så var vi några uppe på dundret och "grilla" Jag, evve, carro, bella, emma, robin och jeppe var där. Och jag har ingen aning om vad vi gjorde där, vi skulle ju åka madrass och massa sånt kul, men hade vi med någon madrass? eh nä! Tyckte vi for därifrån ganska så fort, men tydligen hade vi ändå varit där i en och halv timme.
nej nu ska jag skicka sms till carro och fråga vad hon håller på med, tjing!

NYTT ÅR

2010-01-01, 16:55:38 / Kategori: Allmänt

Ja vad ska man säga? Det var vält helt okej nå har man ju haft bättre nyår, förra året var tex ett gäng mycket roligare. Men nå var det väl ändå rätt så bra, och det mesta firades med mina allra bästa vänner, evve och carro. Och bara jag har dom, kan inget gå fel :) Blev bara lite irriterad på en person, eller ja egentligen är blev jag irriterad först idag, jag kan ju säga såhär: d e t  ä r  f u l t  a t t  l j u g a! Och om den personen läser detta kan ju den ta åt sig! Fast egentligen stör jag mig inte så mycket på det, men fel att bara säga som det är från första början?

Aja men skitsamma, nu ska jag försöka ha ett förbannat bra 2010! GOTT NYTT ÅR PÅ ER!