hade varit så himla nice att åka utomlands

2011-07-13, 19:20:02 / Kategori: Allmänt






(thailand 2010)









(turkiet 2010)

jaha

2011-07-10, 14:30:32 / Kategori: Allmänt

läste igenom ett gammalt inlägg där jag hade skrivit att jag tänkte ha en kanon sommar ... ja en kanon sommar har det då inte varit kan jag säga. tror nog att det här är den tråkigaste sommaren på länge, beror nog mycket på att jag inte alls har några speciella planer. det är jobb som väntar, helt värdelöst. men inte ska jag klaga, pengar är alltid bra. men ändå, fyfan vad tråkigt. när jag blir äldre och har en stadig ekonomi (satan mogen jag låter nu, hehe) ska jag då inte vara i gällivare en enda sommar, ska förflytta röven till nå bättre sommarställen och ha massa kuuuuul. ja de säger jag nu, ojoj i den här damens hjärna hinner planerna ändras fort. men äsch, det är så det ska vara.

aja, sommaren är inte slut ännu. de kanske hinner hända något roligt, mina enda planer jag har nu framöver är jobb i aitik, pdol och lk. låter inte som några toppen planer, eller hur? hoppas då iaf att pdol och lk blir kul! göra lite kaos med mina favorit flickor, det borde ju inte vara helt fel.

nånå, hejdå! eller vääääänta, nu när jag ändå är så bra på att klaga kan jag ju säga att vädret suger också.
fast måste ju faktiskt tillägga att det är tur att man har så fina människor runt omkring en som gör dessa dagar ett gäng bättre!
over and out