PEACE OUT

2009-12-31, 03:28:19 / Kategori: Allmänt

bjussar på...

2009-12-30, 04:02:21 / Kategori: Allmänt
en halv taskig bild på nyårs outfiten som det var tänkt att jag skulle ha. Men det sket ju sig när jag var tvungen att skicka tillbaka klänningen. Nåja, det löser sig väl :) tror jag ändå vet vad jag ska ha på mig, men det blir ingen klänning :(


nu är julen ÄNTLIGEN över!

2009-12-27, 01:24:03 / Kategori: Allmänt
Ja eller alla julklapparna är öppna iaf! :) Har öppnat julklappar i 3 dagar nu. Och jag gör väl som de flesta andra bloggare, skriver vad jag fått :)

kamera (samsung st500)
pengar (2500 kr)
presentkort (700 kr på jive)
massor med fina smycken
DKNY parfym
ridsockar
skullcandy inkd hörlurar
grej som man hänger upp på väggen som det står lycka på
"tjej te" med tillhörande te mugg
björnborg trosor + spetstrosor
en vit prydnas gran
depend nagelkit
en lila armbands klocka
sen ska jag ju få välja nya skoterkläder

Min jul har varit som alla andra jular, superbra! Men nog är det skönt när det är över, man märker att man har vuxit ifrån allt som man gillade med julen, nu tycker jag bara att julafton är riktigt segt! fast nog är det ju mysigt också, men inte alls på samma sätt som när man är liten.

På måndag åker jag och brudarna till luleå över dan och shoppar, jag är shopping sugen så det bara sjunger om det, fast så ska jag inte säga för då lär jag inte hitta nånting. Idag var jag och carro på stan här och kikade på mellandags rean, dessvärre hittade jag ingenting på rea men köpte ett par nya jeans och en stickad kofta :) Sen på kvällen har vi varit hos carro, hon har bjudit mig och evve på hemmalagad pizza sen har vi bara myst, sjungt singstar och kikat film.

 



sista bilden bjuder vi på!

my purple watch

2009-12-26, 02:58:19 / Kategori: Allmänt




GRATTIS I EFTERSKOTT

2009-12-26, 02:52:18 / Kategori: Allmänt

Har ju glömt att lägga ut en grattis bild här på bloggen på självaste caroline som fyller 15 år idag! Grattis pigan, jag älskar dig! ♥


julen är inte ännu över

2009-12-25, 15:05:42 / Kategori: Allmänt
Nej den är faktiskt inte det, iaf inte för mig. För idag ska jag till pappa och öppna julklappar där, en julklapp vet jag redan vad jag ska få, nämligen få välja nya skoterkläder! det är verkligen en behövlig julklapp, hoppas jag hittar nå riktigt snygga också :) Mina julklappar som jag fick igår var bra allihopa, men den bästa var såklart min kamera som jag fick!
jag uppdaterar här igen senare idag, nu ska jag äta julmat (ännu en gång)
ha det bra!

en av världens finaste

2009-12-23, 03:11:08 / Kategori: Allmänt



I R I N G U R


första dan på lovet...

2009-12-22, 12:49:47 / Kategori: Allmänt
Och det känns underbart! Just nu ligger jag i sängen och ska snart kliva upp och duscha åde, sen blir det att fara på stan med mamma och köpa lite julklappar. Uppträdandet igår fick väl okej, haha jag har ingen aning om hur det lät, hoppas det lät rätt så bra iaf :) fast vi sjöng lite fel, eller jag tror det var monika som råkade spela fel? äsch skitsamma! Och så fick vi våra betyg också, 9 mvg resten vg blev det för min del :) nej men nu ska jag kliva upp och kila i duschen. puss ♥

 bild från igår. tagen av ebba.

imorgon äntligen LOV!!

2009-12-20, 19:11:28 / Kategori: Allmänt
Jag kan ju berätta för er att jag blev ett gäng besviken i fredags när jag glatt skuttade ut från syslöjden och önskade alla en god jul och många paket från tomten, när de i klassen ropade: vicky vi har ju skola på måndag!! Usch vad besviken jag blev!

Men imorgon, då får vi det efterlängtade lovet! Jag och brudarna ska ju till och med sjunga på avslutningen, haha det får då gå som det går. Våran musik lärare har sagt att hon lovar med hela sitt liv att det låter bra. Vi får väl tro på vad hon säger. Fast skitsamma, vi går väl upp på scenen och kör vårat race, så illa kan det ju ändå inte låta. Och vad gör man inte för ett bra musik betyg? ;)

I helgen har de väl inte hänt något speciellt, på fredag var jag en sväng hos sara och fikade innan jag for till mrs c där hon, evve och jag kikade film, det blev väl inte så mycket film för min del för jag slocknade. Vid 12-tiden nån gång knatade jag hem. Igår vid 8-tiden ringde petra och frågade om jag och evve kunde vara hundvakt, och eftersom vi inte hade något speciellt inplanerad så sa vi att vi kunde det. Så vi for upp till mampa där vi kikat film åde. Klockan 2 åkte vi taxi (som petra betalde) tillbaka till gve, och väl hemma hos evve så slocknade vi direkt i hennes säng.

Nu ska jag göra nått annat vettigt, kanske slå på en film eller nånting. Känner mig otroligt seg idag, orkar inte göra nånting. Så det blir en hemma kväll!
Ha det!


8 dagar kvar till julafton!

2009-12-16, 21:16:38 / Kategori: Allmänt
Kan ni förstå det? Inte då jag, gud vad tiden har gått fort. Eller ja, skolan har kännts jäkligt seg, men om man tänker efter så har det gått fort. Har jag nån julkänsla då? Nja, inte riktigt, förutom att allt är så mysigt kring juletid. Och några julklappar har jag kvar att köpa, dom svåraste är såklart alltid kvar till sist. Men nog ska jag hinna färdigt med det där, på fredag ska vi på stan. Jag får hoppas att jag får mina sista köpta då. Och på fredag fyller världens bästa Sara 16 bast, så då blir det säkert att fara dit och fika, om hon bjuder på nått! :)

 grattis i förskott snygging!

Det är helt sjukt vad det är kallt ute nu!! Och imorgon har de lovat ännu kallare .. Och även fast man har fullt med kläder så fryser man. Egentligen bor man på fel ställe, det enda jag gillar är våren här i gällivare. Nej nu ska jag inte sitta här och klaga, det är ju trots allt inte mitt fel att mamma ploppade ut mig i denna håla.



puss puss puss ♥

lite old pictures

2009-12-14, 15:18:54 / Kategori: Allmänt
Här är 3 bilder från förra året ungefär vid den här tiden.

 ett gäng med brudar
 en cool vixan girl
 massa brudar

vi kan inte det här med att vara seriösa på bilder tillsammans!

2009-12-13, 00:34:32 / Kategori: Allmänt


SANKTA LUCIA!

2009-12-10, 22:18:47 / Kategori: Allmänt

Imorgon har vi lucia uppträdande, kan inte direkt säga att det är så bra. Fast nå funkar det väl :)

såhär såg jag ut på lucia år 2007!

 
hihi men söt


beautiful day

2009-12-07, 15:00:11 / Kategori: Allmänt

Gud vad uppdateringen har varit dålig hära! Men det får ni enkelt leva med. Så mina 30 bloggläsare, jag uppdaterar här någon annan gång, jag vet inte när. Det kan vara imorgon, nästa vecka eller om några månader.

 caroline und victoria


SOMMAR OCH SOL!

2009-12-04, 15:33:06 / Kategori: Allmänt

Det är just sånna här dagar, kalla och tråkiga, som får en att längta tillbaka till sommaren!

 


nå är man ju allt bra dum också!

2009-12-04, 00:35:15 / Kategori: Allmänt
Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Jag har varit trött hela dagen, och då tänker man att idag ska jag gå och lägga mig tidigt så jag är inte är halvdöd på morgonen (som jag har varit hela veckan). Men ändå sitter jag här, klockan är drygt halv 1 och jag funderar på bädden först nu, hade kunnat gå och lägga mig för flera timmar sen! nånå, man får helt enkelt skylla sig själv. Och nu sitter jag här med tandborsten i käften och är irriterad på mig själv. gonatt!

 
dålig inställning på camen därför den dåliga kvallan, man får helt enkelt bjuda på sig själv, haha!

sånt är livet!

2009-12-01, 20:43:00 / Kategori: Allmänt

skrev just ett lång inlägg men såklart så försvann alltid, men kan ju berätta i kort nu då, jag är riktigt skol less, det är "bara" 23 dagar kvar till julafton, jag tycker sånna här jultider är riktigt mysiga!