feeling good

2011-05-30, 13:14:25 / Kategori: Allmänt

har nyss gjort klart mitt sista arbete i skolan för den här terminen, känns himla fint och till på köpet fick vi veta att det finns en möjlighet att göra färdigt matte b i tvåan. så jäkla skönt kan jag lova! Imorgon åker jag till östersund och sen tänkte jag beta av de sista dagarna i skolan innan jag får sommarlov. tänkte ha en kanon sommar


jag är expert på det här ....

2011-05-21, 14:16:37 / Kategori: Allmänt
med värdelösa inlägg! och ändå är ni några stackars satar som klickar er in här varje dag för att kika om jag har skrivit nått, aja jag kanske hjälper er att slösa eran tid på lite ointressanta saker. vad kuuuul att man kan hjälpa till med nått här i livet. igår var det fredag, (nähä?) och det var då verkligen en fredag i lugnets tecken. skola, fick min födelsedagspresent av pappa, for till soffi och fikade, hängde med katja och kvällen avslutades i soffan framför en dålig film med morsan. he lät ju som en toppen fredag eller hur? bästa sätt att avsluta sitt liv nu när jorden kommer gå under idag. eller?

nää nu ska jag dra på mig nå kläder och sen sticka iväg och sola. hade


när du strippar och klär av dig är det samma grej

2011-05-18, 20:21:13 / Kategori: Allmänt
veronica maggio är så himla grym! hoppas verkligen man får se henne på nån festival i sommar


ett helt meningslöst inlägg, varsågoda

2011-05-17, 17:09:24 / Kategori: Allmänt

men guuuud förbannat vad jag vill att dagarna ska gå fortare, om 24 dagar är det sommarlov och tiden hade ju gärna kunnat gå ett gäng snabbare till dess, sen när vi kommer till den 10 juni kan tiden stå still, tack.
tisdag idag, hade sovmorgon till 12 trodde jag, när jag sen kommer till skolan så visade sig att jag hade missat matten som hade börjat halv 11, fan vad trög man är. nåväl klockan 10 hämtade petra mig och så for vi till soffi för frukost, det satt väldigt fint i magen kan jag lova. frukost är så jäkla gott, synd bara att man är så dålig på att ha ork att fixa något på morgonen. sen for jag då till skolan, hade 2 rätt slappa lektioner sen drog jag hemåt och landade i sängen, vart jag sitter nu. Fattar inte varför jag sitter och skriver det här inlägget, måste ta tag i plugget och det är NU.

ha det bra




lite smått och gott

2011-05-10, 11:49:44 / Kategori: Allmänt

Min senaste beställning från HM innehöll bland annat dessa två godingar






Nu är det inte alls länge kvar till sommarlovet, försöker kämpa in i det sista nu i skolan. Det är fan att man ska vara så jäkla slö med alla skolarbeten nu, men ska verkligen nu försöka ta tag i det här!
Den här sommaren verkar bli en "tjäna pengar" sommar, vilket jag inte alls klagar på! Har iaf 2 jobb på g, ska bli fint med lite pengar. Okej, ska inte slita häcka av mig hela sommaren, ska hinna på massa nöjen också, blir nog en bra sommar tror jag, hoppas verkligen det :) redan första veckan i juni åker jag ner till östersund, natta tar studenten, då blir det förhoppningsvis sol och en hel del shopping