PÅSKLOV, snart ....

2010-03-31, 21:17:18 / Kategori: Allmänt
Hur härligt låter inte det? Imorgon har vi "bara" tallbacka loppet, alltså åka skidor. Jag har inte åkt det loppet på flera år, för jag har alltid haft sån tur att vara ledig då :) Men nu iår, är jag inte ledig så då är man hurtig istället (+ att man måste tänka lite på idrottsbetyget, stolt som jag är med mitt mvg, hehe) Och imorgon på eftermiddagen åker jag till stugan, inte alls roligt! Men men, man får väl offra sig lite, är där tills måndag och sen ska jag vara hemma resten av lovet, tror jag :) men så är planerna iaf. Jag hoppas då på ett toppen lov, och att tiden ska gå saaaakta. Vilket den garanterat inte kommer göra, loven brukar alltid gå så fort...

 söt tjej från förra året i stugan, haha

Idag var det sista inomhusträningen med fotbollen, snacka om lycka! Nu är det utomhusträningar som gäller! :) Igår var vi i Kiruna och spelade match, första matchen för i år på stor plan. Vi förlorade med 3-1, nog har man väl spelat bättre matcher. Men det var väl helt okej spelat iaf, för att vara första matchen och iskallt var det!

Men nu ska jag börja avrunda hära, packa väskan och sen hoppa i duschen. Ha en bra påsk ♥

träningsdax strax

2010-03-22, 19:26:48 / Kategori: Allmänt

Otroligt jobbigt att ha träning 8-10 på en måndag, men sånt är livet! Nu längtar jag tills tallbacka plan blir uppskottad så man får träna utomhus, inomhus är verkligen ingen höjdare.

Och det har varit en otroligt seg skoldag idag, som vanligt. Och otroligt vad jag klagar och otroligt vad jag skriver otroligt! Nu ska jag börja byta om, ha en bra måndagskväll, otroligt typ!

ps. imorgon blir det bio! :) tänkte om nån ville veta


16 AND LIFE, eller nått sånt

2010-03-20, 17:42:54 / Kategori: Allmänt

Nej att vara 16 år, ja under 18 kanske jag ska säga, är inte ett dugg roligt i Gällivare. Men samtidigt så ska man inte klaga, man får försöka göra det roligt, göra det bästa av situationen helt enkelt, men inte har man så många möjligheter här. Och nog hade jag haft chansen att flytta ifrån den här hålan, men sanningen är att jag är alldeles för hemmakär för att flytta :) Jag har inte ens haft en tanke på att flytta. Men vem vet i framtiden kanske det kommer en flytt, när jag har gått ut gymnasiet, det är inte alls omöjligt att det blir så.

I helg är det iaf marknad här, "jippi" nått som händer. Jag har varit en sväng på marknaden idag med emma och carro, madde gick också med oss ett tag :) men inte blev det några inköp, (mer än munkar, som är ett måste att köpa) Vi tog en fika på vetehatten ist, och satt där och surra ett tag.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen bege mig mot Emma! Ha en bra lördag ♥

 ego bild från igår


nått som jag gör varje år......

2010-03-19, 19:56:27 / Kategori: Allmänt
är att köpa ny bikini, haha har nästan blivit en "tradition". Så i maj kommer denna skönhet hem till mig!




lite nytt!

2010-03-19, 19:12:07 / Kategori: Allmänt
Blev så otroligt less på min förra design så jag tog bort allting, och nu får det här duga! Kanske ändrar färg eller nånting, men det får isf bli en annan gång :) Jag har inte orkat uppdatera här nånting, det enda man skriver är hur jobbig man tycker skolan är, och att man längtar tills det blir helg osv. Och hur kul är det? Inte roligt alls!

Men nu ska jag bjuda på en bild, sen så lovar jag att uppdatera när jag kommer på nå vettigt att skriva!

 hehe, alldeles för snygga och för normala för att visas

saknar dig

2010-03-02, 14:20:31 / Kategori: Allmänt


.

2010-03-01, 02:01:29 / Kategori: Allmänt



expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think and do your own thing!