jäkligt mycket vilja

2011-03-28, 21:03:39 / Kategori: Allmänt

har kommit på att jag är en person som vill så himla mycket. jag vill göra massa saker, vill att det ska bli massa saker, jag längtar till massa saker, fantiserar om framtiden och så vidare. herregud vad jag låter poetisk ... och nu sitter ni säkert och tänker ja men det är ju bara positivt att sitta och tänka och vilja massa saker. men de tycker då fan heller jag! jag vill att alla de här sakerna jag sitter och tänker på ska hända, jag vill inte bara tänka på dom. vissa saker vet jag kommer hända, andra saker kan man bara drömma om. men jag har ju inget tååålamod, vill att allt ska gå så mycket snabbare än vad det gör. något som jag längtar till, som bara är en liten längtan av allt de som jag vill, är sommaren. fyyyyyfan tänk er att gå med ett par jeans shorts, ha bruna ben och bara njuta av solen. (inte för att man behöver ett par jeans shorts för de, hehe tänkte mest bara för snyggheten) men om man ska försöka tänka positivt så är det snart (nästan) sommar, och gud vad jag ska njuta när den kommer. förhoppningsvis ska jag orka jobba också, hoppas på nå jävla städjobb med bra betalt hade varit fint. ute i aitik orkar jag då inte vara den här sommaren, hellre städar jag som en jävla idiot än att vara där. ja men nu för att inte tappa spåret, vilka planer man har i sina hjärnor alltså, min är nog som en enda liten röra. känner mig som en typisk tonåring som varken vet ut eller in .... kan vara jäkligt jobbigt ibland faktiskt.

ja och på tal om jeans shorts, så blir det att åka till luleå i helgen och förhoppningsvis spendera lite pengar på stan (är bland annat i ett stort behov av ett par jeans shorts) är ju bara några månader kvar till sommaren, gäller att vara ute i god tid med alla sommar kläder, hehe. nä men behöver lite annat grejs också, vardagskläder och underkläder. sen får jag ju inte glömma en vit kavaj som jag är på jakt efter, gudarns vad snyggt det är!!

nä men tack å hej från mig nu, för den här gången.


glad brud, heh

2011-03-21, 19:03:01 / Kategori: Allmänt


man blir alltid så glad när det kommer saker man beställt, shopping är en jäkla bra terapi alltså ...
hehe sen kan man ju undra om de här har blivit nån jävla shopping blogg när jag bara bloggar om saker jag klickat hem, undrar själv vad jag håller på med. men tyvär är det väl så att det är det ändå intressanta jag har att dela med mig av.

friis & company

2011-03-21, 17:51:03 / Kategori: Allmänt
har letat ett tag efter ett stort sånt här "armband" och hittade en rätt så fin på nelly, så nu klickar jag hem den här. inte helt fel!


klickat hem

2011-03-20, 15:49:43 / Kategori: Allmänt





förresten så var kvällen igår kanon


marknad och finväder

2011-03-19, 12:25:30 / Kategori: Allmänt
ojojoj vilken härlig dag det är idag! just nu väntar jag på skjuts och sen ska jag bege mig till marknaden med carro. ikväll blir det att ha kul med massa fina flickor, hoppas på en kanon dag/kväll.




style by tyra

2011-03-16, 18:25:53 / Kategori: Allmänt
tog tummen ur arslet och beställde en ear cuff


hade inte suttit fel

2011-03-05, 11:38:19 / Kategori: Allmänt

thailand ..... vill tillbaka till värmen och vårat fina hotell