Lite uppdatering

2009-01-11, 16:45:42 / Kategori: Allmänt
Dags för lite uppdatering tycker jag.
Igår så var vi och körde skoter i nattavaara , det var roligt faktiskt :) och jag längtar till våren !

Idag så var jag och kika basket , det var väl kanske inte direkt superkul , men dom vann iaf , grattis grattis :)

Ja detta var faktiskt det end jag hade att skriva , det har inte hänt så mkt för mig under helgen faktiskt , har mest bara tagit det lungt. Och imorgon är det skola , jag orkar inte . åh vad jobbigt!
Den enda bra nyheten är att carro lindkvist har lovat att göra om min blogg :D <3

PÖSS




Torsdag

2009-01-08, 15:41:20 / Kategori: Allmänt
Hej!
Första skoladagen , inte direkt super kul kan man väl säga .. Och massa prov har vi , usch !
Och så läser tydligen mina päron min blogg , jätte kul , hejhej.
Först tänkte jag lösenskydda min blogg så det är bara dom jag vill som kan läsa , men då lär det ju inte vara många som läser , så jag ska väl ta bort den tror jag .. men får se .
Ska på dundret senare med carro.

Vilket roligt inlägg säger jag då bara! 10 poäng till mig , not. PÖSS



Snart börjar det , usch

2009-01-07, 13:04:34 / Kategori: Allmänt
Hej!
Morgonstund har guld i mun , brukar man väl säga? Det tycker då inte jag! Jag tvingade mig själv att stiga upp klockan 10 , fast jag hade kunnat forsätta och sussa , men jag var tvungen om jag ska orka upp imorgon till skolan ....
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag , det blir då att umgås iaf , det måste man ju så hära sista dagen och allt :( Usch vad det känns tråkigt med skolan .
Men nu måste jag äta , Ebba ropar vad bordet .
PÖSS


mina stjärnor tack för att ni finns

2009-01-06, 18:12:22 / Kategori: Allmänt
Hej! Tänkte faktiskt skriva ett inlägg om mina underbara vänner , för jag ser på andra bloggar att man skriver typ skit mycket om sina vänner , och det vill ju jag också göra , så here we go !

Evelina Isaksson
Vi har varit vänner hur länge som helst , ändå sen trean skulle jag tro. Vi var vänner då , men jag umgicks inte med dig så mycket på fritiden utan vi var mest med varandra i skolan.
Men sen senare började vi umgås mer och mer , och nu går det inte en dag utan att vi pratar med varandra , du är min absolut bästa kompis ska du veta , jag kan berätta allt till dig , och jag vet nog det mesta om dig också. I sommras ett tag när du och jag var jävligt deppiga , och kände oss lämnade så klarade vi det tillsammans , vi klarade oss tillsammans och jag är så glad att jag har dig vännen. Vi har aldrig bråkat nå stor bråk , ja visst nått tjafs har vi väl nån gång haft, men seriöst hur länge har det hållt? typ högst 1 timme sen är vi sams igen.
Du ska veta att jag alltid stöttar dig, sen när vi börjar gymnasiet så gissar jag att du ska flytta till nån annan stad för att satsa på din fotbollskarriär , och fyfan vad jag ska stötta dig! Du är så jävla bäst vännen , jag kommer alltid älska dig , ingen eller inget kommer någosin komma imellan våran vänskap. Du är min abslout bästa vän jag har , jag älskar dig! Nu , då och föralltid <3



Annie Sjöholm
Hur lärde jag känna denna underbara person? Jag kommer inte ihåg faktiskt , det måste ha varit igenom fotbollen eller evve , men jag är då jävligt glad att jag har fått känna dig.
Vi tre , du jag och evve har klarat oss från botten till toppen.
Du är en av mina allra bästa vänner , kan nog prata med dig om allt , och du lyssnar alltid!
Resan till stockholm med dig och evve var fan det bästa på länge, vi kom varandra mycket närmare och jag är så jävla glad att jag att jag har dig! Du och jag är nog ganska lika på ett sätt , bara att du är lång och jag är kort , nämen det är sant vi är nog ganska lika. Jag tycker om dig hur mycket som helst. Och jag hoppas då av hela mitt hjärta att vi kommer forsätta vara bästa vänner , länge! <3 Tack för att du finns!




Sara Pittsa
Ojoj , vart ska jag börja? Har så många underbara minnen med dig , vi har varit vänner ända sen blöjan. Och även fast du bara kunde samiska och jag bara kunde svenska så lyckades vi kommunicera med varandra. Och det var nog tänkt redan då att vi skulle vara bästa vänner. Jag älskar dig jätte mycket! Tänk alla sommrar i ritsem, alla resor med våra mammor ja allt förfan , det är så jävla kul att umgås med dig! Du är en av den bästa kompisen och släktingen jag har! Och jag vet att vi aldrig kommer lämna varandra , det kommer alltid vara sara och victora. alltid! du betyder hjärtat. Och jag har bestämt att när vi fyller 18 , det är bara 3 år kvar dit , men då ska vi fan spara pengar och åka utomlands , bara du och jag! Hur härligt låter inte det? Du är så jävla bra Sara! <3




Caroline Tallhed
Du kanske inte är en av mina absolut bästa vänner , men du är ändå en jävligt bra vän och en jävligt bra syster! Även fast du och jag inte alltid kommer överens om allt , så är du ändå bra! Och du betyder också väldigt mycket för mig!Älskar dig <3




är så jävla glad att jag har er , utan er hade det aldrig gått ! tack <3





Året 2008 med bilder

2009-01-06, 00:42:47 / Kategori: Allmänt
                                
Okej hade inga mer bilder att bjuda på , men några har ni fått iaf :)
en bild säger mer än tusen ord

Året 2008 med bilder

2009-01-06, 00:16:36 / Kategori: Allmänt
                      forsätter med fler bilder i ett annat inlägg , är rädd att det ska bli jävligt segt att publicera om man har allt för många bilder , så det lär ju bli sisådär 2-3 inlägg med bara bilder , se och njut!

Your almost normal

2009-01-04, 18:54:47 / Kategori: Allmänt
Hejhej!
Ja just sitter jag hära med sara , som har roligt verkar det som .. hehe. Men hon är nog lite nervös inför skidtävlingen imorgon , men man får väl säga lycka till :) hihi.

igår var jag med evve och annie och vi satt och lirade gh hos annie , det var kul , vissa klarar ju av och spela på medium nu ;) inte dåligt va? Men vissa andra (evve) klarar ju inte ens en låt på easy , hihi :) det är så roligt att reta henne , och jag vet att hon älskar mig ;)

Den här dagen har då gort fort tycker jag , när jag vaknade var det nästan redan mörkt :S fast nu måste jag skärpa mig med mitt sovande , för snart börjar ju skolan :S och då är det inte bra om man har vänt upp och ner på dyngnet ...

Hoja , vad mina inlägg är tråkiga , men jag har fan ingeting om att skriva om , och jag hatar min design , fast jag måste försäka nån som kan fixa den :)
Nej men nu ska jag börja avrunda hära och vara lite social med sara .
PÖSS

 snygg sara

Fan vad sur jag blir ibland

2009-01-03, 19:47:26 / Kategori: Allmänt

Hallo!

Sitter här med mina stjärnor och vi funderar på att ta en bakis kväll som evve säger ...

Igår så sov jag över hos carro och vi hade det mojsigt vi spelade gh och kikade film , fast jag kan medela att en viss victoria somnade ganska fort ifrån filmen. Vi skulle på ju Dundret men carro gick upp och titta hur många minusgrader det var ute och det var typ -17 och då bestämde vi att sova lite längre ..

nej men nu ska vi väl göra nått gissar jag , visst är mina inlägg intressanta? ;) hehe . PÖSS

fan vad sur jag blir ibland , så jävla egoistiska! Så synd om er, NOT



Gott nytt år

2009-01-02, 16:53:00 / Kategori: Allmänt
Gott nytt 2009 :)
Nyårsafton var bra , först serverade vi och det var roligt sen for vi till annie och hade allmänt trevligt :) det var en super nyårsafton med andra ord :)

Idag har jag köpt en ny mobil , får hoppas att den är bra :)
men oj vilket långt och roligt inlägg detta var , haha.
Jag vet att ni älskar mig ;) PÖSS