fotbollsdags

2009-05-31, 10:28:22 / Kategori: Allmänt
Snart sticker vi till luleå där vi har match mot lira, önska oss lycka till ! :)


sweet miss blue

2009-05-30, 15:31:22 / Kategori: Allmänt
Tja!
Bloggen fick bli blå den här gången! Den är typ klar nu, förutom att jag ska fixa lite med profilbilden och så är den nån jävla gul färgad linje som kommer när man ska se vem som har kommenterat. Och jag fattar noll hur man tar bort den. Så den får vara där tills vidare :)

Idag är det ganska fint väder i gve, synd bara att det ska blåsa annars hade det varit super! Var ute och stekte en stund på studsmattan men jag började frysa och gick in igen. Snart kommer evve hit, och vi ska kika fotboll åde :) nice! Sen ska hon även äta här, det är grillat som stod på menyn, mums!

Igår så var jag med evve och carro, senare kom även annie och katja. Vi hade väldigt tråkigt, och satt och klagade på gällivare hela tiden. haha :)

Men nu ska jag göra nått annat. PÖSS

lite ombyggnad

2009-05-30, 00:56:01 / Kategori: Allmänt
Ska "måla" om bloggen lite, byta färger åde. Får se om jag orkar göra klart idag så mobba den inte om den ser ut som skit :) nej nu ska jag börja fixa mig och lägga mig i sängen och ta min bärbara och börja projektet!
PÖSS

har lite att göra

2009-05-28, 19:16:54 / Kategori: Allmänt
är inne på nelly och tittar lite på kläder :) lägger in lite bilder på snygga kläder, meee like :) hehe!
Beautiful Dress SEK 549, Rare Fashion - NELLY.COM Flower Dress SEK 599, Rare Fashion - NELLY.COM  Franklin Long Hood SEK 998, Prim i am - NELLY.COM Baby T-Shirt SEK 249, Dark Muse - NELLY.COM Rose SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Diamond SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM Crystal Set SEK 1298, Vitamin A - NELLY.COM

fel att beställa lite kläder? PÖSS

irriterande

2009-05-28, 18:56:02 / Kategori: Allmänt

hallå bloggen :)
sitter just nu bara här och chillar och tänkte skriva ett litet blogginlägg! :)

är så irriterad över en sak, det här att min pappa å hans kompisar var "borta". Och så står det massa skit i tidningarna bah: ja dom var i bastun, det här har kostat sammhället 10 tusentals kronor och dom hade en nödtelefon bara några metar ifrån sig och dom använde den inte.
För det första var dom inte i nöd! Och för det andra när dom en annan gång har använt den där telefonen när dom inte heller kommit fram vart det nu var, när dom tänkte ringa och medela det då blev SOS skitförbannade, typ skällde ut dom åde och sa att telefonen absout bara skulle användas i nödfall blablabla osv. ja dom fick iaf världens utskällning då. Så då tänkte dom att dom inte vågade använda den där telefonen nu heller eftersom dom inte var i nöd.

Ja, haha var bara tvungen att skriva det, blir bara så förbannad när folk skriver massa när dom inte ens vet ett ändå skit hur det igentligen ligger till, för tidningen skriver ju aldrig sanningen.

Men nu ska jag gitta, PÖSS


vilken tur!

2009-05-27, 07:30:28 / Kategori: Allmänt

Pappa jag älskar dig! Tänk om du hade försvunnit då hade hela min värld rasat. Vilken tur att dom hitta er, även fast ni själva inte är så smarta ;) nej men skämt åsido vad fan hade jag gjort om du hade försvunnit?


tisdag fisdag

2009-05-26, 14:58:37 / Kategori: Allmänt
Woho, tycker jag har blivit väldigt duktig på att uppdatera hära, eller vad säger ni?

Tisdag idag, och ingenting speciellt har hänt eller kommer att hända.
Jag har kommit för en tag sen hem från skolan, snart ska jag käka och sen blir det fotbollsträning, suck! Men jag ska spela hela den här sommaren iaf, sen får jag se hur jag gör, om jag ska sluta eller inte :)

Skolan idag var faktiskt ovanligt kul! haha, mest för att jag och brudarna har världens dåligaste humor och skrattar åt precis allt! det är allt från kiss och bajs humor till att försöka rappa låtar ;) voj voj säger jag bara!
 vi har aldrig sakt att vi är normala, och vi kommer aldrig någonsin bli det heller!

Imorgon har vi match mot Kiruna borta, och vi åker redan 20 över 4 och jag och Katja ska göra lasange imorgon på hk:n, och det tar säkert skitlänge så kommer jag typ inte vara hemma nånting alls imorgon eftersom jag åker direkt till tallbacka när jag och katja är färdiga. Men då hinner jag iaf äta middag (lasangen) innan vi far :)

Men nu ska jag kika igenom so:n lite! PÖSS

snart är det stek på högsta nivå

2009-05-25, 16:31:08 / Kategori: Allmänt

Vet ni vad? Det är bara några dagar kvar så är det sommarlov tror ni att jag längtar eller?

Sitter hära nu hos fammo och bara tare lungt, ska strax äta, fara till stallet, fara till mamma, och plugga. Intresse klubben anteckar i know ;)

Helgen spenderades med dom allra bästa, och med dom kan det aldrig bli fel :)
vi med våra tokigheter, helt plöstligt så kom vi på att vi skulle ha picnik, så det var bara att fara till ica köpa lite gottigott, hämta en filt hos evve och sen prompa till kvarnbacken. Och där hade vi mysigt med massa skratt, men tyvär så började det att spöregna sen, blä på det! Så vi var tvungna att promenera tillbaka till evve och sitta och tjocka oss hos henne ist :)
Och helgen avslutades med en välbehövlig promenad i drygt en timme med världens bästa evelina :) hoj vad jag är glad att jag har henne, min lilla biatch :)
Men nu ska jag inte sitta här och mögla, dator dör snart också pågrund av för lite batteri. Ska bara slänga upp lite bilder från helgen, PÖSS

    


inge sommarjobb, men men då får jag ju tid med att göra massa annat :)

2009-05-22, 15:51:42 / Kategori: Allmänt
Ja det blev inget sommarjobb för mig i aitik! men men. Då får jag ju tid ist att vara massa i piteå å ha kul :) men nå hade det suttit fint med lite pengar, men jag får söka nästa år ist, ingen ide att deppa för det :)

 inget av det   men massa av det här :)

Jag har nyss kommit från stallet och nu sitter jag bara här och degar. Jag och Carro ska sova överf hos hennes bror idag eftersom vi ska vara hundvakt på morgonen åt deras lilla valp :) vi blev även bjudna på tacos.
Annars idag ska jag väl umgås, vi får väl se vart vindarna vänder som jag alltid brukar säga :)

Igår blev det bara att vara hos evve och titta tv, vi hade ingenting att göra + att vädret var skit.

Men nu måste jag gå och börja fixa mig. PÖSS

nu prövar vi igen

2009-05-22, 00:25:35 / Kategori: Allmänt
nu testar vi igen om det funkar den här gången :) och ursäkta ljudet på den, haha. vi hade musik i bakgruden.
r vi igen om det funkar den här gången :) och ursäkta ljudet på den, haha. vi hade musik i bakgruden.

haha

2009-05-21, 19:21:03 / Kategori: Allmänt
mitt så seriösa videoinlägg, se och njut och skratta inte ;)

fel med lite sommarväder?

2009-05-21, 19:12:02 / Kategori: Allmänt
Tjo!
Sitter här hos carro och degar. Vi tänkte fara och kolla fotboll men det kommer ju lite regnskurar ibland så vi ides inte :) så nu sitter vi här och funderar på vad vi ska hitta på, vi kanske far och hyr nån film eller nånting. Vi får väl se.
Evve den snorungen är sjuk igen, ovanligt? Nej verkligen inte. Hon är alltid sjuk. Men hon får skylla sig själv när hon alltid ska klä sig i tunna kläder ;) ajabaja evelina!

Nu har vi ju ett litet  "lov" från skolan och det är otroligt skönt, men vi har ändå massa prov vi måste plugga till och det suger rent ut sagt! Hoja, är så jävla less man kan bli på skolan. Tur att det inte är så länge kvar till sommarlovet.

Nej men ska gitta nu, det här var bara ett litet inlägg så ni får se att jag lever ;)
PÖSS

och btw jag har gjort ett så kallat videoinlägg till min STORA blogg ;) haha det kommer snart!

min älskade prins

2009-05-14, 20:19:19 / Kategori: Allmänt
   

min prins mår inte alls bra! krya på dig gubben
Du får inte dö! då rasar min värld
ÄLSKAR DIG ♥

School time

2009-05-12, 11:00:02 / Kategori: Allmänt
Tänkte passa på att skriva ett litet blogg-inlägg nu när jag ändå är på datan här i skolan.
Jag är ju som ni vet, lite dålig med uppdateringen.

I helg har min kära mamma fyllt 50 år, då har vi haft en liten överaskningsefst för henne :)
först var vi och grilla och bastade i salfstugan sen bar det iväg till repisvara där själva festen var. och allt blev lyckat!
Annars i helg så har jag inte gjort så mkt, bara chillat åde :)

Jag har rätt så kort dag idag. slutar klockan 2. Och nu har jag bara matte och svenska kvar av schemat.
Efter skolan så ska jag på dollarstore och kika en sväng sen hem, sen kanske träna om jag känner mig frisk för det. jag får se om jag ids.

Igår så tog jag det jävligt lungt, haha jag tar det ju fyfan lungt hela tiden :O jamen iaf så gick jag och köpte en tidning på konsum och legade i sängen och läste den. och sen. ja... då somna jag. haha :) sov i ungefär 3 h, sen vaknade jag, bytte ställe till soffan ist, sen efter nån timme gick jag och sov igen.
Vet inte riktigt vad det är med mig? jag sover ju hela tiden, haha :) men det är nog därför att jag är så jävluskt trött på skolan.
Men man kan ju alltid trösta sig med att det inte är såå länge kvar till sommarlovet.
Och i helg så åker jag till luleå med carro, pappa och pia, och shoppar lite :)

haha vilket värdelöst inlägg allså, men jag vet att ni gillar det ;) PÖSS


torsdag

2009-05-07, 23:43:44 / Kategori: Allmänt

Angående matchen igår så vann vi med 1-0. Kändes bra, fast det var ju bara träningsmatch.
Men det var min första "match" på länge för jag har varit på dom där konfa grejsimojjserna när cuperna har varit.
Var faktiskt rätt så kul att spela igår, synd bara att det inte är lika roliga på träningarna.

Om man ska sammanfatta onsdagen blir det väl ungefär så här:
Skola, slutade rätt så tidigt eftersom vi fick börja syslöjden tidigare. Och snart är min kjol klar :)

Sen på stan med evve och köpte present åt mamma, cyklade hem efter det och åt åde, sen bar det iväg på träning.

och dagens händelse på träningen som jag skrattar åt nu..
Evve sur som en jäva citron på träningen och så spelade vi typ (jag markerade henne) sen så råkade jag, ja vad ska man säga? typ kapa henne med benet så hon ramla och hon typ satt sig på backen. och så sa hon med typ tårar i ögonen:
- ALLSÅ DU FÅR INTEE GÖRAA SÅDÄR (helt seriös var hon)
och mats ba:
- Vem gjorde vad?
och evve ba pekade på mig:
- MEN VICKY.
och jag ba:
- men herregud ofta det ens var med mening. och du brukar ju fälla mig massa på inomhusträningar ;) (skojade jag typ)
och evve;
- JA MEN OFTA SÅ HÄR. och så började hon typ visa mig hur jag gjorde på henne och dampa lös.

aja det är ju kul att vi är så glada och muntra på våra super roliga träningar!

Efter träningen for jag hem, var på datan ett tag. Kollade sveriges ishockeymatch och dom vann med 3-1 sådärja!!
sen duschen och nu ligger jag här och ska nog stäna mina bruna om 5 min.

Och ingen har väl missat att imorgon är det FRIDAY? :)

PÖSS



Nåväl

2009-05-05, 20:42:34 / Kategori: Allmänt

Varför är allt så konstigt ibland? Jag är glad nu, men samtidigt inte. Varför ska det vara så?
Kan man inte bara få vara glad utan att det ska vara nå dåligt?
Aja men nu ska jag sluta mina emo tankar.

Sittandes i min puffosäck tänkte jag passa på att skriva ett blogginlägg för det var ju ändå som ett tag sen.
Tror inte ens att jag har nå läsare nu när jag har satt lösen på bloggen? men skitsamma, skriver ändå bara för att skriva att mig lite, inte för att mycket folk som läser den :)

Det har faktiskt hänt ganska mycket sen jag bloggade sist, men orkar inte ta upp allting, för då får man sitta och läsa hela dan, nästan.
Har iallafall klarat moppeuppkörningen så nu har jag moppekort iaf :) men är ej säker på om jag vill ha moppe, men jag får väl se.

Valborg var väl helt okej, umgås man med dom bästa kan det aldrig bli fel. Vi har cyklat runt gällivare, träffat massa fyllon ;) och bara varit.
Sen i helgen har jag bara umgåtts med en gäng trevliga personer :)

Från en sak till en annan så läste jag på katjas blogg att om ca 1 år så flyttar hon :( hon är ju själv glad över det, och det är ju det viktigaste. Men jag kommer att sakna henne .... fast vi får försöka hålla kontakten!

Imorgon så har vi träningsmatch i kiruna mot kiruna, känner mig inte alls pepp. men man måste väl ändå dit.
Och i helgen börjar serien, HOJA! känns som allt bara kommer gå skit, hallå, vart är motivationen? jadu, ingen aning. Känner mig inte alls sugen att spela fotboll, men vi får väl se vad som händer och sker.


I helg fyller min mamma 50 år. Hela 50 år, oj tänk hon har typ levt mer än halva sitt liv... Grattis i förskott iaf <3

Och nästa helg så åker jag med carro och pia till luleå och shoppar, det är jag däremot pepp på :) har egentligen fotbollsmatch då, men den skippar jag eftersom vi har planerat resan ganska så länge, och inget får sätta stopp på den nu när jag är så shopping sugen.

Nu tror jag inte att det var nå mer jag skulle ta upp.... nej det var det inte. Nu känns det som om jag har suttit alldeles för länge vid datorn, så slka nog pallra mig över till tv nu ;) haha. PÖSS

ps. Innan jag skrev det här inlägget så höll jag på att ändra färgerna på min blogg. men blogg.se tjorvade så det blev bara skit och pannkaka. men får göra det nån annan dag ist. haha ja så nu vet ni, intressant va?